ประกาศ รับสมัครทุนการศึกษา

รับสมัครนักศึกษารับทุนการศึกษาตลอดหลักสูตร ภายใต้โปรแกรม 16 โครงการปฏิรูประบบการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัย และนวัตกรรม (Reinventing Universities & Research Institutes) ประจาปีงบประมาณ 2564

รอบที่ 1 เปิดรับใบสมัคร 23-30 กรกฎาคม 2564

การสมัคร นักศึกษาต้องส่งใบสมัครพร้อมหลักฐานมายัง คุณศุภกานต์ อินสุวรรโณ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

รายการเอกสาร

ใบสมัคร

ประกาศผลทุนการศึกษา รอบที่ 1

เอกสารสัญญา

เอกสารแนบท้ายสัญญาหมายเลข 2

ส่งเอกสารสัญญาและเอกสารแนบท้ายสัญญาหมายเลข 1 และหมายเลข 2 พร้อมเอกสารใบเสร็จค่าเทอม เพื่อประกอบการเบิกจ่ายที่คุณศุภกานต์ อินสุวรรโณ  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. และสำเนารักษาการผู้อำนวยการ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ประกาศ การระบุสังกัดในบทความ (Affiliation)

รายละเอียด (details)

Students must use the college of digital science as their affiliation in the paper. For advisors and other authors, their original affiliation can be used.

ประกาศ การสอบวัดคุณสมบัติ (Qualifying Examination)
ประกาศ การสอบโครงร่างวิทยานิพนธ์ (Thesis proposal)
กำหนดการรายวิชาวิทยานิพนธ์ 1/2564

ID 6410035xxx

concept paper

(no more than 5 pages) (English)

@midnight

Proposal format report (English)

10-min presentation  (English)

18 Sep 9-16น

ID 6310035xxx

Progress Report (English)*

Progress Report (English)*

18 Sep 9-16:00น

* If you passed the thesis proposal exam, your progress report is a manuscript format document in English. Otherwise, your progress report is a thesis proposal in English.

ID 6310025xxx

Progress Report*

Progress Report*

18 Sep 9-16:00น

* If you passed the thesis proposal exam, your progress report is a manuscript format document . Otherwise, your progress report is a thesis proposal. The language is up to your advisor

18 September 2021 :  Presentation schedule & link Zoom